DAAD

DAAD

Dienstag, 9. April 2013

Почитувани,

ДААД учествува со свој штанд на саемот за образование и кариера 2013.

Во рамките на саемот ќе одржиме и две презентации на тема:
„Можности за студирање и програми за стипендирање во Германија„
во панел 1 во следните термини:

среда, 10. април од 15.00 - 15.45 часот
и
петок, 12. април од 13.00 - 13.45 часот.

Повелете, посетете не'.

Со почит,
ДААД тимот