DAAD

DAAD

Montag, 14. Januar 2013

Работно време

Работното време на канцеларијата на ДААД е:

понеделник и среда 
9.00 - 14.00

вторник
12.00 - 17.00

четврток
13.00 - 17.00

За сите прашања во меѓувреме Ви стоиме на располагање преку ел. пошта. Податоците ќе ги најдете во делот на Контакт.

Поздрав,
ДААД Скопје