DAAD

DAAD

Montag, 16. Juli 2012

Почитувани,
за време на летниот период нашата канцеларија ќе биде затворена. Повторно ќе почнеме со работа кон средината на септември. Во меѓувреме можете да ги превземате актуелните податоци поврзани со понудата на стипендии од ДААД преку нашиот блог, да ни пратите е-меил на нашата е-меил адреса, како и да не добиете на мобилен телефон. Контакт информациите се наведени во делот „Контакт“.

Поздрав,
ДААД-Скопје